Joomla Free Template by FatCow Hosting

Mottónk: Megfelelni a megrendelőinknek, a környezetünknek és a korunknak. Az elektrosztatikus porszórás a korrózióvédelem legkorszerűbb technológiája!

37 ÉVE A KORRÓZIÓVÉDELEM ÉLVONALÁBAN!

KÖRNYEZETVÉDELEM: 37 év alatt 80 tonna oldószeres festék kiváltására került sor!

Technológiáink, szolgáltatásaink

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Pin It

ZsírtalanításZsírtalanítás:

A tisztítási technológia első fázisa a fémfelületek zsírtalanítása melyhez a jól bevált minőségi Henkel terméket alkalmazunk, amely 40-50 fokon 50-60 bár nyomással éri a termék felületét több ciklusidőt figyelembe véve a szennyeződés mértékének függvényében.

Foszfátozás:

azonos paraméterek mellett alakul ki mint a zsírtalanítás 1-3 mikron rétegben vasfoszfát formájában. Ezt követi egy tisztavizes öblítés, majd egy szárítóba kerül a termék ahol 80-100 C fokon elnyeri festésre előkészített felületét.
A foszfát réteg egy rövid átmeneti korrózió védelmet nyújt, de a legnagyobb szerepe a porlakk és a fém felületének fokozott tapadásában van.

Homokszórás: (Ezt a műveletet mi nem vállaljuk, külső vállalkozók végzik!): A mechanikus tisztításnak ezt a formáját abban az esetben alkalmazzuk ha a fém felületén korrózió, reve vagy más szilárd (festékek) szennyeződések találhatók, amik nagyban rontják a porlakk bevonat minőségét, valamint esztétikai megjelenését.

Homokszórás, homokfúvás

A homoktisztított felület az egyik legjobb felületi tapadást biztosítja a porlakk bevonat számára.

Porszórás, Porlakkozás, Porfestés, Elektrosztatikus porfestés, Rilzánozás, Műanyagozás, Mártás, ezek mind a műanyagozás bevonataira utaló elnevezések a köznyelven. Bár a porszórás hiteles elnevezését csak az első négy név tükrözi szakmailag helyesen.
Az előkészített tiszta fémeket kabinba akasszuk, úgy hogy fémesen érintkezzenek (testeljenek) a függesztékkel, és így az ellentétes feltöltődésű műanyag alapú porszemcsék megtapadnak a fém felületén. A tárgyat elektrosztatikus porfelhő veszi körül és a töltés nagyságától függően tapad meg a fém felületén, a felesleg lehullik a kabinban, és tejes értékűen újra hasznosítható.

Porszórás, Porlakkozás, Porfestés, Elektrosztatikus porfestés, Rilzánozás, MűanyagozásPalettánkon szerepelnek a RAL színárnyalatok, fényes, selyem, matt dombor, effekt kűl és beltéri változatban. Ezen kívül egyedi neon, króm, speciális hőálló, dekor felületek, és cink alapozó formájában. Raktári állandó készletünk több mint 10 tonna 350 féle színben és árnyalatban.

Ezt követően a porszórt tárgyat függesztékkel együtt konvejor pályán a beégető kemencébe toljuk, ahol 15-20 perc ideig porminőség függvényében 160-200 C hőmérségleten ráolvasszuk a fém felületére. Az így kapott felület 1-2 órás kihűlés után csomagolható, szállítható és szerelhető.

Minőségellenőrzés:

A termékeket a technológiai folyamatok között minőségi ellenőrzésnek vetjük alá, esetenként próba festéseket végzünk a bizonytalan felületi hibáknál. A porszórt végtermékeken tapadási, esztétikai, réteg és szín vizsgálatokat végzünk, melyeket cégjelzéssel látunk el.

Porszórás, Porlakkozás, Porfestés, Elektrosztatikus porfestés, Rilzánozás, MűanyagozásBerendezéseink:

Technológiáink, és berendezéseink úgy lettek kiválasztva hogy maximálisan szolgálják a tiszta környezet biztonságát és védelmét.
Zsírtalanításnál ROBIX tipusú kerámia szivattyú biztosítja a vegyszerállóságot, a nyomást, és a hőállóságot.
Porszórásnál Wágner, GEMA, SAMES korszerű berendezései szolgálják a porlakk minőségi felhordását.
Kabinjaink ciklonos és filteres por visszanyeréssel működnek.
A kemencéink Bonyhádi Elektroszinter Kft. gázfűtésű, légkeveréses, így egyenletes, pontos hőmérségletet biztosítanak a beégetéshez.
A levegő elláttó rendszert GENESIS és PARISE csavarkompresszorok biztosítják olajtisztítással és levegőszárítással.

Pin It
Találatok: 9128

   

Az elektrosztatikus porszórás a festés időálló és környezetbarát alternatívája. COLORSZTATIK Szeged
6725 Szeged, Nyíl u. 55. - Tel: +36 62 444 089, Mobil: +36 30 9436 223, email: colorsztatik@gmail.com