Joomla Free Template by FatCow Hosting

Mottónk: Megfelelni a megrendelőinknek, a környezetünknek és a korunknak. Az elektrosztatikus porszórás a korrózióvédelem legkorszerűbb technológiája!

37 ÉVE A KORRÓZIÓVÉDELEM ÉLVONALÁBAN!

KÖRNYEZETVÉDELEM: 37 év alatt 80 tonna oldószeres festék kiváltására került sor!

Magunkról

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Pin It

A Colorsztatik vállalkozás kisiparosként alakult 1987-ben az országban elsőként a porszórás privát szférájában a mai napig változatlan helyen, változatlan profillal. A 37 év alatt több ezer elégedett megrendelőink több százezer terméke igazolja létjogosultságunkat a porfestés területén.
A telephelyünk Szeged legrégebbi történelmi óvárosában ( Alsóvároson) található, egy lakóház melléképületéből indult el útjára a korrózióvédelem legkorszerűbbnek számító technológiájával, mely a mai napig magas színvonalon állja meg helyét. A technológia környezetbarát jellegét mi sem bizonyítja jobban hogy a lakóövezett zöldövezeti részében található, egy kertészettel határolva.
Cégünk 2002-ben egy új beruházással modernizálta technológiáját, új csarnok épült, és a kézi anyagmozgatású porlakkozást egy korszerű konvejorpályás rendszer váltotta fel, valamint 4,5 m-es kemencével bővültünk. Ez időszakban váltottunk bérmunkában történt felület előkészítésről saját zsírtalanításra és foszfátozásra.
A cégvezető, egyben tulajdonos Tokai-Kiss Tibor nagy múltú tapasztalattal rendelkezik a korrózió védelem területén, mivel a Szegedi Ikarus Gyár festőüzemének volt üzemvezetője a vállalkozása kezdete előtt 15 évig, ezért a porszórással, mint teljesen új technológiával az elsők kőzött találkozott.
Porszórási technológiánk kialakításakor fontos szempont volt az is, hogy megfeleljünk a környezetvédelmi követelményeknek. Nem csak a termékek porszórásának kiváló minősége lebeg a szemünk előtt, de mellette odafigyelünk arra is, hogy a porszórásnál ne használjunk oldószert, ólmot és egyéb nehézfémeket tartalmazó alapanyagokat. Korszerű tisztítóberendezésekkel biztosítjuk, hogy a környezet- és légszennyezési szintünk mélyen alatta van a megengedett értéknek.
A Colorsztatik vállalkozás 2008-tól kezdődően asztalosipari tevékenységgel bővítette szolgáltatását. 2012-ben sikeres pályázat eredménye képpen –telephely bővítéssel- egymás mellé került a két tevékenység, a technológiai előnyök figyelembe vételével.

 

Pin It
Találatok: 6361

   

Az elektrosztatikus porszórás a festés időálló és környezetbarát alternatívája. COLORSZTATIK Szeged
6725 Szeged, Nyíl u. 55. - Tel: +36 62 444 089, Mobil: +36 30 9436 223, email: colorsztatik@gmail.com